Peruna on pyöreä.Peruna on soikea, peruna on ruoka ihan oikea.
Perunan kun suuhun vie
Siitä alkaa pitkä tie, vatsassa sen paras paikka eikös lie
Hei, hei, peruna
Työvaiheet
Raastoin 500.1g perunaa ja laitoin ne astiaan, lisäsin 2 litraa vettä ja sekoitin aineksen. Huuhtelin noin kahdella litralla vettä. Annoin sakan laskeutua pohjalle n.1,5h ajan. Laitoin tärkkelyksen lämpökaappiin. ( kuva alhaalla)
Tärkkelyksen laskeminen
172.2 - 135.7 = 36.5g
(36.5/500.1)x100= 7,3%
Perunan toimittajan ilmoittama tärkkelyspitoisuus on 13-22%
Perunan kun suuhun vie
Siitä alkaa pitkä tie, vatsassa sen paras paikka eikös lie
Hei, hei, peruna
Työvaiheet
Raastoin 500.1g perunaa ja laitoin ne astiaan, lisäsin 2 litraa vettä ja sekoitin aineksen. Huuhtelin noin kahdella litralla vettä. Annoin sakan laskeutua pohjalle n.1,5h ajan. Laitoin tärkkelyksen lämpökaappiin. ( kuva alhaalla)
Tärkkelyksen laskeminen
172.2 - 135.7 = 36.5g
(36.5/500.1)x100= 7,3%
Perunan toimittajan ilmoittama tärkkelyspitoisuus on 13-22%
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti